Natuurlijke uitstraling van kwartsiet en zandsteen

16-04-2019

Landelijk modern! Zo kun je deze natuurlijke tegelcollectie van EdimaxAstor zeker omschrijven. De tegels hebben een zeer natuurlijke uitstraling. Ze zijn beschikbaar in vier verschillende kleuren. De kleuren Almond & Honey zijn verkrijgbaar in acht formaten, twee mozaïekuitvoeringen en ook moduul verwerkbaar. Grey & White in vier formaten en twee mozaïekuitvoeringen.

EdimaxAstor Lands tegels: Natuurlijke uitstraling van kwartsiet en zandsteen

Veelzijdig
Met deze collectie kun je alle kanten uit. Nieuw is het kleine 20×20 en 20×30 formaat in 2 cm dikte. Waardoor deze tegel uitermate geschikt is om zowel binnen als buiten te leggen. Ook heeft deze serie een anti-slip variant. Samen met de keuze uit de vele formaten maakt dit Lands een veelzijdige collectie!

Vraag een sample aan >>>

 

Zandsteen

Zandsteen is gevormd uit zandlagen die zijn versteend. Zie deze natuurlijke uitstraling terug in  Almond en Honey kleuren in deze collectie.

Kwartsiet

De kleuren Grey en White zijn geïnspireerd op kwartsiet. Kwartsiet is ontstaan door omvorming van zandsteen en is sterk gelaagd. En dat is ook in deze natuursteenlook tegel goed te zien!

Hebben we je
interesse gewekt?