Spadon verwelkomt Pascal Wijnen

03-02-2021

Klanten kunnen helpen met zijn kennis en ervaring, dat doet Pascal Wijnen (48 jaar) het liefst. Met 22 jaar ervaring in de tegelbranche op zak is Pascal per 1 februari gestart als vertegenwoordiger bij Spadon.

Ervaren verkoopadviseur Pascal Wijnen is de nieuwe vertegenwoordiger van Spadon

Pascal start in 1998 als verkoper bij een handel in bouwmaterialen. Het verkopen en adviseren past hem als gegoten. ‘’Tevreden klanten geven mij veel energie.’’ Door zijn affiniteit met tegels maakt Pascal later de overstap naar een tegelzetbedrijf. 

Door Pascal z’n verkoopstrategie en duidelijke visie behaalt hij binnen een jaar zijn doel: het opzetten van een tegelhandel met een prachtige showroom en uitgebreid tegelassortiment. In de roerige recessietijd die hierna volgt besluit Pascal een nieuwe uitdaging aan te gaan als verkoper/inkoper bij wederom een tegelzetbedrijf. ‘’Tja, het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. De uitdaging, van iets kleins weer iets groots maken spreekt mij enorm aan.’’

Het eerste contact met Spadon wordt gelegd als Pascal voor een klant opzoek is naar een specifieke tegel. Hij bezoekt de showroom van Spadon en heeft een goed gesprek met eigenaar Maurizio. Het goede contact heeft als resultaat dat Pascal voor Spadon aan de slag gaat. ‘’Als vertegenwoordiger van Spadon deel ik mijn ervaring en tegelkennis. Ik leg met veel plezier nieuwe contacten, breng het tegelassortiment van Spadon graag onder de aandacht en speel een rol bij het maken van de juiste tegelkeuze. Daar ligt mijn passie en ik ben blij dat Spadon mij die mogelijkheid biedt.’’

 Wat Pascal buiten de werkzaamheden voor Spadon graag doet? ‘’Genieten, samen met mijn gezin en onze honden. Op sportief gebied trap ik graag een balletje en doe ik aan kegelen. En omdat ik in het carnavals bolwerk van het Oosten, Groenlo, woon, ga ik graag uit m’n bol tijdens deze gezellige dolle dagen.’’

 Vanaf 1 februari is Pascal onderweg met de producten van Spadon. Team Spadon wenst Pascal veel succes en plezier met deze nieuwe stap in zijn loopbaan!

Hebben we je
interesse gewekt?