Sicura Technologie

SICURA is de nieuwe productlijn van Coem gemaakt met behulp van een innovatieve antibacteriële technologie welke geïntegreerd is in keramische oppervlakken. SICURA is een belangrijk hulpmiddel bij de bestrijding van de groei en reproductie van schadelijke bacteriën die zich kunnen verspreiden in omgevingen.

De filosofie van Coem volgt de evolutie van hedendaags leven: vandaag, meer dan ooit, voelen mensen de behoefte om in een schone en veilige omgeving te leven. Hygiëne wordt steeds belangrijker en speelt een grote rol in ons dagelijks leven. Met dit in gedachten herdefinieert Coem het idee van bewust leven waar welzijn voorop staat.

Antibacteriële technologie

De antibacteriële technologie die door de SICURA-lijn wordt gebruikt, kenmerkt het gebruik van een speciale biocide additief op basis van zilverionen, geïntegreerd in het productieproces. Dit geeft keramische oppervlakken een 24-uurs antibacteriële werking die in staat is om de proliferatie van bacteriën tot 99,9% af te remmen. Deze op zilverionen gebaseerde additieven zijn ook effectief tegen de vorming van onaangename geuren door bacteriegroei. De antibacteriële eigenschappen van de SICURA-producten zijn actief gedurende de hele levensduur van het product en vereisen geen blootstelling aan UV-licht om te worden geactiveerd.

Toepassingen

De antibacteriële technologie van de SICURA-producten kan worden toegepast op wand- en vloeroppervlakken, zowel binnen als buiten. Het is geschikt voor residentiële en commerciële ruimtes, vooral in omgevingen waar een hoog niveau van hygiëne vereist is. Om de prestaties van de oppervlakken te verbeteren, raden we aan ze te leggen met Mapei KERAPOXY CQ bacteriostatische voegmortel. Ook regelmatige reiniging en onderhoud op z’n tijd is van belang.

Meer lezen over SICURA? Klik hier om de brochure te bekijken.

Benieuwd naar een collectie die de SICURA techniek bevat? Bekijk de Madre Natura serie.

Hebben we je
interesse gewekt?