Decortegel collecties van Fioranese

29-05-2019

Spadon heeft een nieuw merk in haar assortiment: Fioranese. Deze fabrikant heeft een uitgebreid en volledig assortiment wandbekleding, mozaïeken, vloertegels voor binnen én buiten. Een merk dat altijd voor loopt op de laatste markttrends met prachtige natuursteenlook-, marmerlook- houtlook-, betonlook- en uitgesproken decortegel collecties!

Met de eigenzinnige decortegelcollecties maak jij een ontwerp met een eigen uitgesproken signatuur. Er is volop keuze om een statement te maken! We lichten enkele collecties voor je uit.

Vraag samples aan >>>

Geef jouw project een unieke twist met de decortegel collecties van Fioranese!

Met de eigenzinnige decortegelcollecties maak jij een ontwerp met een eigen uitgesproken signatuur. Er is volop keuze om een statement te maken! We lichten enkele collecties voor je uit.

Vraag samples aan >>>

Passepartout

Twee vormen tegels met een driedimensionale ribbel in een reeks pastelkleuren met een matte afwerking. Gebruik deze Passepartout 3D tegels in plaats van neutrale en witte kleuren en creëer een tijdloze elegante uitstraling.  Ervaar de kracht van kleur!

Passepartout is onderdeel van Fio.; een productlijn die ontwerpen en trends, vakmanschap en technologie combineert.

Sweet Revolution

Wow! Deze collectie 3D-tegels is geïnspireerd door afdrukken van wandtapijten uit de eerste helft van de 20e eeuw. Sweet Revolution collectie doet denken aan witgekalkte slaapkamers die vervolgens zijn versierd met een roller, wat typisch is voor een Mediterrane traditie.

Liquida

Liquida is eclectisch, traditioneel en trendy! Vormen en patronen met een Fifties-aantrekkingskracht in de kleuren van nu. Deze collectie valt op door haar unieke vintage patronen die in een hedendaags jasje zijn gestoken.

De collectie bestaat uit acht patronen  in zes pastelkleuren, waardoor er tal van combinaties te maken zijn. Naast de 20×20 formaat tegel is Liquida ook in plaatformaat verkrijgbaar van wel 120 x 260 cm. Ook uitstekend te combineren met de Passepartout collectie!
Kom het bekijken op Design District!

Liquida is onderdeel van Fio; een productlijn die ontwerpen en trends, vakmanschap en technologie combineert.

Meer weten >>>

Hebben we je
interesse gewekt?