Vernieuwende collecties van Fioranese!

13-05-2019

Spadon heeft een nieuw merk in haar assortiment: Fioranese. Deze fabrikant heeft een uitgebreid en volledig assortiment wandbekleding, mozaïeken en vloertegels voor binnen én buiten. Fioranese staat voor keramische oppervlakken die hoge technische en esthetische prestaties combineren met een modern en eigentijds design. Een merk dat altijd voor loopt op de laatste markttrends.

Vernieuwende collecties van Fioranese!!

Met de unieke verfrissende collecties van Fioranese kun je jouw klanten iets vernieuwends aanbieden. We lichten enkele collecties voor je uit.

I Cocci
Authenthiek en modern tegelijkertijd, dat is de  I Cocci collectie! De “Spaccato” variant toont het karakter en de inspiratie van deze serie. Cement als bindmiddel van grind, marmerbrokken en oude vloerdelen. In de basistegels komt alleen het grind terug, wat een rustige maar gevarieerde ondergrond is voor een modern interieur. Ideaal voor diverse ruimtes die je iets extra´s wilt geven.

De collectie wordt aangevuld met twee prachtige decortegels, een uitgesproken zeskantmozaïek – en een  eigenzinnige palladiana uitvoering.

Passsepartout
Gebruik de Passepartout 3D tegels en creëer een tijdloze elegante uitstraling. Deze tegelcollectie kent twee vormen tegels met een driedimensionale ribbel in een reeks pastelkleuren met een matte afwerking. Ervaar de kracht van kleur!

Passepartout is onderdeel van Fio.; een productlijn die ontwerpen en trends, vakmanschap en technologie combineert.

Trastevere Vibrato

Travertin als absolute klassieker krijgt een nieuwe bestemming in de Trastevere Vibrato collectie. De homogene strepen geven de tegel een schilderachtig dessin. De gepolijste afwerking benadrukt de diepte van de grafische vormgeving én geeft een extra vleugje verfijning aan de collectie.

Ook uitstekend te combineren met de Passepartout collectie!

Liquida

Liquida is eclectisch, traditioneel en trendy! Vormen en patronen met een Fifties-aantrekkingskracht in de kleuren van nu. Deze collectie valt op door haar unieke vintage patronen die in een hedendaags jasje zijn gestoken.

De collectie bestaat uit acht patronen  in zes pastelkleuren, waardoor er tal van combinaties te maken zijn. Naast de 20×20 formaat tegel is Liquida ook in plaatformaat verkrijgbaar van wel 120 x 260 cm. Ook uitstekend te combineren met de Passepartout collectie! Kom deze collecties bekijken op Design District!

Liquida is onderdeel van Fio.; een productlijn die ontwerpen en trends, vakmanschap en technologie combineert. 

Cementine collecties

Fioranese heeft volop keuze in decortegelcollecties. Op zoek naar een klassieke, vintage, natuurlijke, retro of juist grafische stijl? Bekijk de verschillende Cementine collecties van Fioranese eens;Cementine Black&WhiteCementine Boho, Cementine20, Cementine Evo en Cementine Retro. Voor ieder wat wils.

Enthousiast geworden?
Bekijk de Fioranese pagina of neem contact met ons op.

Hebben we je
interesse gewekt?