Duurzaamheid Cipa Gres

Duurzaamheid wordt tegenwoordig een steeds belangrijker onderwerp, zo ook bij de merken die wij vertegenwoordigen. Cipa Gres is ook steeds meer met duurzaamheid bezig. Voor een beter beeld lichten wij toe wat Cipa Gres op dit moment aan duurzaamheid doet.

Cipa Gres maakt geen gebruik van schadelijke stoffen tijdens het productieproces. Cipa Gres is daarnaast in het bezit van meerdere certificaten die wijzen op duurzaamheid. De certificaten en uitleg wat deze betekenen zijn op een rijtje gezet:

Certificaten en uitleg

CE Mark: het zogenaamde paspoort van het product. Het is een veiligheidscertificatie welke is bedoeld om de gezondheid van mensen en goederen in de bouwwerkzaamheden veilig te stellen. Cipa Gres voldoet dus aan deze veiligheidsmaatregelen.

Ceramics of Italy: Cipa Gres voldoet aan de topkwaliteit van Italiaans keramiek.

Environment and Safety AIA-IPPC: Dit certificaat wijst erop dat Cipa Gres voldoet aan de volgende maatregelen: ze voorkomen verontreiniging door gebruik van de beste technieken, voorkomen dat er afval geproduceerd wordt, er wordt efficiënt omgegaan met energie, er is toezicht op een geïntegreerde manier van organiseren en ongevallen worden voorkomen en de gevolgen van eventuele ongevallen worden beperkt.

Mark NF UPEC: Dit is een Frans keurmerk. Dit wijst erop dat Cipa Gres in verschillende doel omgevingen kan produceren.

Mark CCC: Dit certificaat laat zien dat de producten van Cipa Gres een zo laag mogelijke natuurlijke radioactiviteit hebben. Door de lage radioactiviteit kunnen de producten van Cipa Gres toegepast worden in openbare plaatsen als scholen.

Conformity Mark: SASO and SONCAP: Dit certificaat geeft extra garantie van de kwaliteit van de producten.

Mark ASTM: Er worden op de Amerikaanse markt testen gedaan voor de producten van Cipa Gres.

Determination of Cleanliness and Microbacterium Analisys: De producten van Cipa Gres worden op een speciale manier gereinigd zodat er geen bacteriën verspreid worden.

Hebben we je
interesse gewekt?