Decor, decor, decor!

02-04-2019

Creëer een unieke sfeer met decortegels. Ze fleuren diverse ruimtes zeker op. Niet alleen op de wand maar ook op de vloer. Er is veel mogelijk. Bekijk eens enkele mogelijkheden uit het Spadon assortiment!  We hebben tientallen suggesties voor de hal, badkamer, woonkamer en noem maar op!

Tientallen suggesties voor de hal, badkamer, woonkamer en noem maar op!

EdimaxAstor Twenty  
Levendig, modern, dynamisch, maar ook zacht, klassiek, rijk en elegant. De nieuwe Twenty tegelcollectie van EdimaxAstor heeft het allemaal in zich. De collectie kent wel zes diverse stromingen: Colors, Blues, Freedom, Night&Day, Stardust en Moonlight.

Kaza Concrete
Beton in haar meest elegante vorm. Deze 3D-wanddecoraties zijn de perfecte combinatie van design en ambacht.  Kaza Concrete is bijzonder verfijnd en strak gelijnd. Enkele keuzes:
De Flutes & Reeds collectie is duidelijk geïnspireerd door de Oud- Griekse architectuur met motieven als lineaire elementen, kolommen en pilaren. Het Seed tegeldesign is geboren vanuit een passie voor tuinieren en geinspireerd hierdoor creerde designer Gillian dit indrukwekkende resultaat. Shingle is een tweede driedimensionaal tegeldesign, door de matte en glanzende tegels te combineren is er veel mogelijk. Liquid Forms is geïnspireerd door Italiaanse meesterwerken van beeldhouwer en architect Bernini.

Unicom Starker Rêverie 
Wel twaalf diverse decortegels die te combineren zijn met vier frisse uni-tegels, maakt het dat deze Rêverie collectie van Unicom Starker geschikt is voor welke stijl dan ook.

Quintessenza 
Quintessenza heeft diverse unieke decortegel collecties. Oude vormen en designs worden met gemak gecombineerd met nieuwe ideeën.We lichtten er graag drie voor je uit! 3lati; Driehoektegels in  wit, groen, grijs, blauw, roze, goud, brons en staalkleuren. Helemaal van nu. Riquardi; Elegante tegels in vijf basiskleuren en vijf dezelfde kleuren met frame-effect. Logica; is een frisse nieuwe collectie met drie verschillende mogelijkheden: Crea, Mix en Segmenti.

Hebben we je
interesse gewekt?