Loading

Sicis@Cersaie2019

01-10-2019

#PREVIEW #CERSAIE2019 #SICIS#NIEUWECOLLECTIES
#ONTDEKALVASTDENIEUWECOLLECTIESVANSICIS

Sicis is dé fabrikant met het grootste in Italië geproduceerde programma mozaïek. Ze overdonderde met haar imposante stand. Zo waren er tal van kamers gecreëerd waar te zien was hoe de Sicis producten gecombineerd kunnen worden. Inspiratie!. Zo waren er tal van kamers gecreëerd waar te zien was hoe de Sicis producten gecombineerd kunnen worden. Inspiratie!

Sicis@CERSAIE

NiteLite

NiteLite is het nieuwste product van Sicis. Het is achtergrondverlichting voor mozaïek en Vetrite platen.  Op de stand kon je diverse mogelijkheden van NiteLite bekijken. Zie hieronder bijvoorbeeld deze badkamer met Vetrite Gem Glass met NiteLite achtergrondverlichting. Met recht innovatief en oogstrelend!

Sicis produceert het NiteLite Ledpaneel samen met Vetrite paneel of mozaïek geheel op maat en wordt daarna kant en klaar aangeleverd.

Bekijk hier alle mogelijkheden in de NiteLite brochure >>

Sicis Spathula

Gestucte wanden in glas, bestaat dat? Vanaf nu wel met Sicis Spathula. In wel 50 verschillende kleuren en diverse afwerkingen zoals gemarmerd, gegolfd en gestreept. Binnenkort meer informatie!

 

Artistiek mozaiek en (Vetrite) Gem Glass combineerd

Een op maat gemaakt paneel waarin je mozaïek, Vetrite Gem Glass en Vetrite platen combineert. Je krijgt zeker een verrassend effect!

Bekijk de brochure over de beurs!

Lees meer over CERSAIE >>>

Hebben we je
interesse gewekt?

1