Loading

Interieur scheepsbouw: Keramische platen en glasplaten, dé ideale oplossing

07-11-2019

Keramische platen en Vetrite glasplaten zijn dé oplossing voor interieurbouw in boten. Waarom? De platen zijn eenvoudig te verwerken, gemakkelijk te reinigen en bovenal geeft het een luxe uitstraling. We lichtten de opties voor je toe met voorbeelden, foto’s en filmpjes. Je zult zeker versteld staan van de mogelijkheden!

Keramische platen en glasplaten, dé ideale oplossing voor het interieur in jachten en schepen.

Sicis Vetrite glasplaten

Sicis Vetrite glasplaten zijn dunne glasplaten samengesteld uit polymeerfilm, thermo-folie, metaalfolie of textielvezel.Deze glasplaten zijn licht van gewicht en gemakkelijk te reinigen.

Luxe uitstraling
Kies uit meer dan 100 designs om de gewenste sfeer te creëren. Zelfs lichtdoorlatende platen zijn mogelijk of ga voor een NiteLite achtergrondverlichting. Een antislip variant is beschikbaar zodat de stijl ook op de vloer doorgetrokken kan worden.

Maatwerk kant-en-klaar aanleveren
De Vetrite platen zijn in groot als klein formaat beschikbaar van 10×10 cm tot platen van 120×280 cm. Ze zijn op elke maat passend te maken. Perfect voor wanden, wastafelbladen, badomrandingen, deuren en noem maar op. Uitstekend voor interieurbouw voor zowel wand en vloeren in boten en jachten dus! Sicis kan zelfs al het maatwerk kant-en-klaar aanleveren.

Laminam keramische platen

Ook de keramische platen van Laminam bieden tal van mogelijkheden voor schepen. Zeker door de afmetingen tot wel 1620×3240 mm en de verschillende diktes die beschikbaar zijn. Wist je dat een plaat van 5 mm dikte maar een gewicht heeft een 14 kg/m2 en 3 mm dikte een gewicht van nog geen 8 kg m2? Ideaal voor scheepsbouw dus, zeker omdat de platen ook nog eens brandvertragend zijn.

Designs
Met deze platen kunnen niet alleen wanden en vloeren bekleed worden, maar ook aanrechtbladen, tafels, scheidingswanden, alles wat vlak is en meer. Op zoek naar een natuursteenlook, marmerlook, textiellook en/of houtlook? Qua designs is er echt alles mogelijk.

Groot bijkomend voordeel van deze platen is dat ze op locatie bewerkt kunnen worden.

Meer weten >>>

Hebben we je
interesse gewekt?

1