Loading

Edimax Astor@Cersaie2019

24-09-2019

#PREVIEW #CERSAIE2019 #EDIMAXASTOR#NIEUWECOLLECTIES #ONTDEKALVASTDENIEUWECOLLECTIESVANEDIMAXASTOR Edimax Astor laat zichzelf weer van haar innovatieve kant zien. Niet alleen door de nieuwe innovatieve 3D Shaped Technologie  maar zeker ook door de stijlen van de collecties zelf.

Edimax Astor@CERSAIE

Oxyd

Roestkleuren klinken misschien snel rauw en grof, maar niets is minder waar! Ze geven het interieur juist vaak een heel warme look. Creëer diepte in het interieur met de verschillende kleuren en structuren tegels.

Thecourt

Met deze nieuwe collectie gaat Edimax Astor zeker hoge ogen gooien. De Thecourt collectie is geïnspireerd op monumentale stenen, bourgondisch dallen. Het zijn tegels met een uitzonderlijke realistische natuursteen uitstraling, gemaakt met de nieuwe 3D Shaped Technologie. Een revolutionaire techniek die het voor het eerst mogelijk maakt dat het grafisch design van de tegel ook daadwerkelijk overeenkomt met de structuur van de tegel.

 

Senanque

Wow, Senanque is ook ontwikkeld met de nieuwe 3D Shaped Technologie. En dat zie en voel je! Het is een overtuigende natuursteenlook tegel in rustige kleuren.

Lees meer over CERSAIE >>>

Hebben we je
interesse gewekt?

1